2020’s (o)planerade prövningar

Det här inlägget är helt och hållet tillägnat den mer planerande versionen av mig. Den fullständigt ”ickespontana” och kontrollknarkande Maria. Och kanske för dig som är lite sugen på att veta lite om vad som ”kommer” under året 2020.

Ok, så jag gav mig ju tusan på att försöka reda upp åtminstone vad som är BOKAT och ”Anmälan bekräftad” – just nu. För utan att ha koll på det så blir det svårt att veta vilket utrymme som eventuellt skulle kunna tänkas finnas över för alla ”spontana påhitt”. Så, såhär se mitt år ut just nu. Må jag hålla mig skadefri

25/1 – Winterrun Stockholm

23/3 – ASICS Premiärmilen

9/5 – Kungsholmen Runt 21K

16/5 – STHLM Trail Run

30/5 – ASICS Stockholm Marathon

11/6 – STHLM 10

13-14/6  – Ragnar Lake Mälaren

9/8 –  STHLM Urban Trail

26/9 –  Lidingöloppet 30 K – Start på ”En Svensk Klassiker”

24/10  – STHLM X Challenge

 

Utöver dessa redan inbokade ”aktiviteter” så är det också högst troligt att det blir någon medverkan på något/några av de ”Mock Meets” som arrangeras av Sweden BarbellClub datumen 9/3, 7/9 eller 7/12.

Och så hoppas jag ju innerligt att teorin om en garanterad startplats till årets NYC Marathon den 1/11 håller… Anmälan till ”lottningen” öppnar 30/1!

Och kanske kommer det även kunna tänkas klämmas in några Tjejmilen 21 och 10K (#förhenne), Stockholm Trail och något annat smaskigt. Det vet man ju som du vet aldrig… 🙂

Och då kan man ju undra, som så många gör och som jag skrev om i mitt inlägg; ”Ska du träna nu igen – hur hinner du!? Och svaret på det vet du ju redan. Jag har inte tid att inte hinna – och är det viktigt på riktigt så ser man till att lösa det!

Så hur ser ditt träningsår ut? Hur får du till tid att göra det du vill hinna göra, så att du ska orka och ha energi att göra allt som du faktiskt måste göra..?

1 Comment

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.