FORTSÄTT alltid FRAMÅT!

Framåt. Vet knappt vart jag ska börja. Men jag vet att ”det aldrig är slut förrän det är bra”. Och nu är det faktiskt bra. Men långtifrån slut. Vilket känns härligt!

Senaste två veckorna har varit präglade av frustration, tvivel, hopp, skratt, tårar (av både glädje och sorg), sorg, saknad men också av lättnad och inte minst Tro, HOPP och kärlek!

Rent yrkesmässigt var förra veckan nog den svåraste hittills i hela min yrkeskassiär. I och med en omorganisation blir hela min gruppering avvecklad. Många svåra samtal med mina älskade medarbetare. En grupp som jag verkligen är så STOLT och TACKSAM över att få ha varit ansvarig för. Vi har lyckats göra det som jag verkligen tror på – att visa att vi alltid är ”starkare tillsammans”! Jag känner en sån värme och kärlek till dessa individer och gruppen som sådan och är helt övertygad om att det inte är sista gången våra vägar korsas trots att vi inte längre kommer ha förmånen att arbeta ihop efter semestrarna.

Var på återbesök hos naprapaten efter mitt ryggskott som jag ådrog mig efter Stafettvasan. Och jag är nu ”återställd” och friskförklarad (åtminstone för denna gång)! Bara att fortsätta kämpa på med allt jag tycker är kul. Men kanske möjligen se till att öva lite mer på längdskidor inför Vasaloppet – kanske till och med ta en eller annan lektion i teknik… 😉

TACK för denna gång @agilokliniken! Hoppas att vi aldrig ses igen! 🙂

Och boende… SÅ många visningar, så många turer, så många förhoppningar att; ”nu blir det denna lägenhet” – för att i nästa sekund (faktiskt så nära som på 2 minuter innan köpekontraktet skulle skrivas under för ett av objekten) få börja om på ruta ett igen.

Paniken över att jag ju vetat att jag måste flytta ut ur min lägenhet den 16 augusti… MEN, det finns som sagt en mening med allt!

Och meningen var att jag i förrgår vid lunch skulle hitta min DRÖMLÄGENHET! STOR, ljus och med en uteplats! Förvisso inte med ”havsglimt” som jag har nu, men med mååånga andra fördelar!

KÖPEKONTRAKT påskrivet och klart!

Och i förrgår så pratade jag med underbara Marielle LarssonStockholm Trail. Och hon jag mig också lite hopp om att Stockholm Trail faktiskt kan bli av som planerat! GISSA om jag hoppas och håller alla tummar och obrutna tår!? Hittills har ju ALLA – precis ALLA – lopp jag varit anmäld till i år blivit flyttade eller helt inställda. Nu senast i förra veckan kom ju beskedet att även Stockholm Marathon, som blev framflyttat till 5 september, blir helt inställt. Men, så länge jag får ”behålla” mitt älskade Stockholm Trail, så är jag glad! Mer om det kommer att komma framöver… 😉

Nu ska jag njuta av en underbar midsommar! Hoppas att du kan göra detsamma! Var ute, NJUT och LEV!

 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.