På (det jävla) håret!

Ok. Alltså, jag har ju skrivit om detta förut. HÅR. Hår, HÅR och åter HÅÅÅÅÅÅR. Kvinnor och hår. Mäns syn på kvinnor – med mer eller mindre hår. HÅR och träning. Det är något JÄVLIGT provocerande med just hår verkar det som. Hår är en ”hjärtefråga” för många. Rentutav en ”dealbreaker” skulle man kunna säga…

Jag har ju verkligen skrivit om det förut… Det här med HÅR. På kvinnor. Idag råkade jag fastna vid ett inlägg på Instagram av @katrin som jag inte kunde låta bli att kommentera (gör det ytterst sällan annars ska tilläggas). För ja. Jag inser också att jag sedan jag fyllt 30 har ”min mammas frippa”. Tyvärr har jag ingen bild på min mamma, och hon hade – till skillnad från mig – kort hår för att hon hade TUNT hår. Jag har det för att jag har tjockt…

Men, ok. Här kommer två ”daily facts” för kvinnor som väljer att ha kort hår (btw – GÖR det!):

  1. Majoriteten av alla män (och även kvinnor för den delen) ”vet” att du i och med en kort frilla är LESBISK!
    Du kommer bli raggad på och uppvaktad av määäängder med kvinnor! Detta kan vara en ENORM fördel givetvis! Om inte minst så ytterst smickrande! Och på samma vis ratad och påhoppad av minst lika många ”män”, som anklagar dig för att vara ”lebb” (på ett då mycket nedlåtande sätt…). Fördelarna brukar oftast överväga dock. Du SLIPPER alla jävla mansgrisar som anser att en kvinna enbart är kvinna om hon har långt hår. Du går garanterat inte miste om något (någon) som enbart är ute efter att kunna linda in sina fingrar i ditt långa hår – och dessutom får du också helt klart en bättre chans att testa ”att spela på andra planhalvan” om du skulle vara öppen för och intresserav av det…garanterat! 😉 Du kommer ALDRIGT gå ”tomhänt” eller ensam hem från krogen utan är ”garanterad ragg”. Fler intressanta ”smaken är som baken”-grejer kan du läsa om i mitt tidigare inlägg om just det; ”Smaken är som baken” (och  serien ”Killar gillar”)
  2. Du vinner SÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket tid när du tränar
    Det här argumentet går inte att lyfta nog! Det är SÅÅÅ himla smidigt! Vill du tvätta håret varje dag – just go ahead! Med rätt produkter så håller du håret fint, fräscht men dessutom med MINIMALT fix! Vill du klämma in en löprunda och/eller ett träningspass på lunchen utan att för den sakens skull behöva räkna med att ägna X antal minuter åt att ”fixa håret” i samband med det – klipp av det! Gör’t! Kolla in mitt tidigare inlägg, ”Hänger din träning på håret?”.

Och – dessutom, råkar du vara så lyckligt lottad att du lever med en kvinna (eller man för den delen) med kort hår – då kan du njuta denna 3:e – dvs, av MER TID TILLSAMMANS! För kvinnor med kort hår kräver som regel NOLL förberedelsetid! Inget som ska fönas, plattas eller lockas! Alltid REDO! 😉

Så – vad väntar du på!? En kort frisyr – (som precis som njutningen, upplevelsen och upptäckten av träningen i mitt liv) – tog mig dryga 30 år att ”våga mig på”. Har jag ångrat det? ALDRIG! Inte en enda sekund! Och jag lovar – har aldrig någonsin känt mig så kvinnlig som nu…

   P.S. Det är helt ok när man är nyvaken också… D.S. 🙂

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.