Smaken är som baken!

Helt klart är att vi attraheras av olika saker. Hittade denna lista över 11 oväntade saker som vi tycker är attraktiva. (Tack Gode Gud för nummer fem; ”Tjejer med bristningar, helst på låren eller på brösten”, pjuh).

Helt klart är att vi attraheras av olika saker. Hittade denna lista över 11 oväntade saker som vi tycker är attraktiva. (Tack Gode Gud för nummer fem; ”Tjejer med bristningar, helst på låren eller på brösten”, pjuh). Listan fick mig iallafall osökt att tänka på en gammal seriestrip som förföljt mig senaste åren (typ sen jag klippte av mig håret). Tycker den är klockren och verkligen med glimten i ögat! Den är skapad av Lina Neidstam och du hittar mer information om henne HÄR

 Själv tycker jag det är snyggt med benen fulla med blåmärken! 🙂 Dessa är ett minne från lördagens ”Tuffa timmen”  när jag krälade upp för Hammarbybacken. Tur att ”mörka-heltäckande-strumpbyxor”-säsongen kommit igång! Tack och lov har den andra ytterst ”attraktiva detaljen” som vi som springer en hel del kan stoltsera med – nämligen tappade/blåa tånglar nu äntligen hämtat sig för säsongen. Får passa på att njuta av snygga tånaglar nu inför våren och ”bara tår”-säsongen då välmanikyrerade fötter och lackade tånaglar åter är ett minne blott! 🙂


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.