What goes up, must come down – and go up again!

Japp! Upp som en sol – ner som en pannkaka! MEN – det jag verkligen tror på är att det finns en mening med allt! Vi ”lever livet” som lär oss saker heeeela tiden. Och som gör oss starkare!

Vilken vecka, va!? Jisses! Och redan fredag! Galet!

Jag slås så ofta av hur mycket man lär sig. Varje dag! Om man bara är ”öppen för det” så har man möjlighet att komma till nya insikter konstant. Både i relation till andra, men kanske främst i relation till sig själv. Till mig själv.

 

Mina lärdomar och insikter denna vecka:

”Att ha rätt och att rätt är två olika saker!” – veckans första ”arbetsrelaterade”.

– ”Att leda i framgång är bra – att kunna leda i motgång är bättre”  – veckans andra ”arbetsrelaterade”. Är så genuint lycklig och  tacksam för mitt arbete och den otroliga utmaning men även stimulans det ger! 🙏

OCH, sist men absolut inte minst;

Allt blir bra till slut – och är det inte bra, ja då är det inte slut!

 

SÅ redo för morgonens styrkepass!

Tack, bäste Calle som påminde mig om detta!  ❤

 

Nu lider snart denna arbetsvecka mot sitt slut. Det jag främst tar med mig är TACKSAMHET! För och till ALLT!


Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.