Meningen med allt!

Lördag 30 maj. Och inget Stockholm Marathon. Jag tänker på meningen med allt. För jag VET att det finns en mening. Har många gånger varit helt säker på det och det har varit min drivkraft genom livet i allt jag gjort och tagit mig igenom. Nu är jag helt övertygad!

Minns besvikelsen över att Stockholm Marathon, liksom övriga lopp innan det, blev inställda – eller i vissa fall ”framflyttade”.
Satt och letade igenom min mobil för i jakt på några bilder jag saknade. Då ramlade jag över mitt ”årshoroskop” för 2020. Jag brukar ju av någon outgrundlig anledning alltid läsa mitt horoskop, och trots att min tro ju är mer kristen, så är jag ändå barnsligt förtjust i ”vad stjärnorna säger”. För jag tror att allt hör ihop. Bara lite olika former av en i grund och botten ”samma tro”.

 

När jag nu alltså hittade detta igen, så här när året börjar närma sig halvårsbokslut så inser jag hur ruskigt väl det stämt såhär långt av 2020.

 

Och ja, ”förflyttningen” är ju nu sedan i går ett oundvikligt faktum (och har väl egentligen så varit sedan jag la ut min lägenhet till försäljning då jag hittade en annan lägenhet i samma område som jag fastnade för). Den drog i väg i pris, men jag valde att ”ta chansen” att ändå sälja min lägenhet. Så nu får vi se vart vindarna för mig… Igår skrev jag iallafall på säljavtalet. Från 17 augusti så är nu min bostad i vilket fall somhelst inte längre min.

 

Gällande kärleken, så har jag nog kommit till fler insikter än jag någonsin gjort under mina 38,5 levnadsår hittills under 2020. Det finns en mening med precis ALLT! Människor kommer in i ditt liv, vissa för lite längre tid – andra ”korsar din väg” för enbart en stund eller ett fåtal timmar. Och det de alla har gemensamt är att de ger dig en gåva – en gåva i form av att lära dig mer om dig själv. Vad som är viktigt för dig. Vad du behöver. Vad du är ”värd”. Ibland gör det ont ett tag – men det finns alltid en mening och framförallt finns det ALLTID en ”belöning”. Kanske ser man det inte omedelbart, ibland tar det tid men det kommer.

Min belöning har kommit. När jag som minst anade det!

Och öven om det ju inte blev något Stockholm Marathon idag, så tog jag en ”tur” såklart.

På vägen hem kände jag ett ”kall” att gå förbi kyrkan. Klev in, svettig, med linne, kortbyxor och löparskor.

Man är ALLTID välkommen. Och jag känner mig ALLTID välkommen. Och idag kände jag att jag ville uttrycka min tacksamhet. För att jag vet att ALLA prövningar vår Herre utsätter oss för i livet har en mening. Och för att jag är så fantastiskt övertygad om det nu. Och – ALLT, precis ALLT blir bra, om du kan lämna det gamla bakom dig!

Hoppas att du liksom jag nu njuter av en undebar helg – och vågar se alla fantastiska möjligheter som livet erbjuder dig! Kanske genom prövningar det utsätter dig för – men som Peter LeMarc sjunger – ”Så gott att må gott igen”. Faktiskt RIKTIGT GOTT !

 

 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.