(INTE) En vecka kvar till Stockholm Marathon 2020!

En vecka lite drygt kvar till ASICS Stockholm Marathon 2020. INTE! 
Rätt skönt, va, att det INTE är en vecka kvar till marathon nu..?”. När Calle sa det igår på löprundan så insåg jag detta faktum. JA – JÄVLIGT skönt! Och, det finns en mening med ALLT!

Igår kom ”berget till Mohammed”. Calle kom och släpade ut mig. Det var en himla tur! Det är lite mycket nu! Det mesta är väl dessutom kanske rätt ”självskapat” i form av lägenhetsvisningar, men jobbet och vardagen ska rulla på ”som vanligt” (eller kanske mer än vanligt).

”Ingen rast – ingen ro!”, även om hemarbete ibland kan utföras från sängen som variation!

 

Så insåg jag ju det, när han sa det, att;

nu hade det varit en dryg vecka kvar till Stockholm Marathon. ”Om inte om hade varit”. Om inte ”Corona” hade varit.

 

Men – en HEL extra lång sommar att slipa på formen. En HEL sommar att ”tagga till” lite extra! SATAN i GATAN vad redo jag kommer vara att starta ”Klassikern” sen med Lidingöloppet i slutet av september också! För nu får det tusan inte bli fler framflyttade och inställda lopp!

Och, tja, vad ska man säga. Efter dagens runda – ÄNTLIGEN i linne och kortbyxor – med ett par ben vitare än Dalai Lamas samvete runt Södermalm, så känner jag mig stark och nöjd.

Och, saker är kanske ”ganska precis som vanligt fast ändå inte”.

Under de röda tånaglarna döljer sig, precis som det ska vid den här tiden på året, ett par ”blånaglar” och på vänstra stortån fattas en nagel. MEEEEEN, inget ont som inte har något gott med sig! Och ”All good things comes to those who wait”.

 

Hoppas du, liksom jag, njuter av en fantastisk försommardag! Ta hand om dig – och glöm inte att ALLT, precis ALLT kommer ordna sig på ett eller annat sätt. Loppen kommer tillbaka, tånaglarna växer ut igen och livet ÄR fantastiskt!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.