Sinnesnärvaro..?

Det är ju tufft det här! Jag förstår att människor blir galna! Det är nu, mina vänner, som det handlar om självdiciplin och rutiner. ALLT för att behålla lite sinnesro!

OK. Hur gör man för att ”ta det onda med det goda”? Jo, man försöker sätta lite ”guldkant på tillvaron”. När man inte kan vara på jobbet, så är det ju SVIIIIINSKÖNT att inte behöva sminka sig (vilket jag ändå inte gör särskilt ofta eller mycket av både bekvämlighetsskäl och ”träningsskäl”) till exempel. Men lite extra ”hudvård” kan man ju unna sig.
Såhär i ”budgettider” så passar väl inget så bra som en (Google)Sheet-mask. (för er som är lyckligt förskonade från att arbeta med siffror så är ”Sheets” Googles variant av Microsoft Excel).

Det första sonen sa när han såg mig var; ”Mamma, med en kniv så ser du ut som Jason (Fredag den 13:e…)”. JAPP! Det bjuder jag på! (Är väl hyfsat ”nära” sinnesmässigt vissa stunder…men det sa jag inte…)

I övrigt så har jag faktiskt denna vecka nu ÄÄÄÄÄNTLIGEN kunnat börja springa lite igen! 4 km i onsdags, 6 km i går och 8 km idag! Detta plus regelbundet deltagande på våra ”live-lunch-träningar”! Det finns hopp om livet!

Redo för morgonyoga!

Mycket snack nu om hur man ”behåller förståndet” och jag säger igen det jag sagt så många gånger förut; RÖR DIG! Och det för Guds skull till att komma ut i friska luften (så länge vi får göra det…)! Särskilt den här tiden på året. Vår. Sol. Lite värme. Se blommor. NJUUUUUT!
Nu behöver vi ALL styrka vi kan få!

– Gå ut!
– Ta virtuella ”walk-and-talks” (per telefon)
– Rör dig, varje liten stund räknas
– Prata i telefon
– Smid planer och drömmar – blicka FRAMÅT!

 

Vad ska du göra i helgen – och hur planerar du med rutiner för nästa vecka som får dig att må BRA!? Ta HAND OM DIG!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.