Race report: Kungsholmen runt 21K

Idag var det dags! Ännu en oskuld är tagen! Förra helgen var det ju STHLM Trail Run och idag var det dags för Kungsholmen runt! Två lopp jag aldrig sprungit tidigare.

Idag stämde allt! Havregrynsgröt till frukost. ”förmiddagsmål” och bra med vätska. Fortfarande med start på en semi-bra tidpunkt på dagen, 12.05. Passus; varför i HELA FRIDEN kan ingen arrangera lopp med start före kl. 9.00 !? Ja, förutom ”Ragnar Lake Mälaren” såklart…

Mot starten!

Nåväl. Jag kan inte klaga på något idag faktiskt. Förutom möjligen sluttiden – men den hade jag ju redan i förväg bestämt mig för att skita fullständigt i idag. (Imorgon kommer för övrigt ett inlägg där jag går in mer på det…).

Start-fålla-selfie!

Fint lopp, perfekt väder och kläder därefter! Linne och kortbrallor!

Och jag NJÖÖÖÖÖT – hela sträckan! Log och sjöng med till musiken i lurarna!

Vid 20 km blev jag sugen på något som jag inte blivit sugen på på flera år – ÖL! Så det var med den iskalla ölen (alkoholfri) suktande som jag la i en extra växel på slutet.

”Worth waiting for..!” Att det var så gott med iskall öl hade jag glömt! Även alkoholfri sådan.

Hursomhelst är jag så nöjd med dagens insats! Jag gick ut i lugnt och jämnt tempo men med energi kvar att ”gasa” de tre sista. Det är en sjukt härlig känsla att kunna trycka på där på slutet, då när många andra börjar gå eller sakta ner. Vid 19 km kom jag att tänka på min styrka – uthållighet. ”Endurance is my skill”. Det som visat sig vara min styrka under Atletveckan och så många gånger i övrigt i livet.

 

Fint arrangerad halvmara! Dock litet minus för att ingen annan energi än sportdryck serverades längs med banan. Saknade någon bit Dextrosol, halv banan eller annat som liksom stannade kvar lite längre i munnen än bara vätska.

Sprang du idag!? Vad tyckte du?

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.