Redo för TRAIL!

Yihooo!!! Imorgon är det dags för årets Trail-premiär! Jag längtar efter att lufta trailskorna och NJUTA! För Trail, är som du vet 100% ren och skär löpnjutning för mig! Löporgasm kanske man skulle kunna säga. Trailgasm…

Om du minns mitt inlägg om att gillra fällor, så vet du att anmälan till STHLM Challenge var en utav dem. Och serien inleds med STHLM Trail run imorgon. Finalen är ju mitt älskade Stockholm Trail, som ju i år går av stapeln i augusti istället för som tidigare år helgen efter Stockholm Maraton.

Imorgon blir det 10 km och inte 21,1. Och det blir alldeles underbart lagom!

Grönt är ju skönt, och jag ser verkligen fram emot ett ljuvligt och naturskönt lopp – utan musik! Ja, för jag springer ju alltid till musik förutom vid just Trail-lopp! Då vill jag vara ”ett med naturen”! Traillöpning är min belöning! Och imorgon är jag verkligen väl värd en belöning! Och från och med nu ska jag ALLTID vara värd belöningar! ALLTID!

Tjihooo! Visst ses vi där?

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.