Gillra fällor

Ja, men god fortsättning!!! Efter en veckas svullande och mys så körde jag igår ett härligt jobbigt träningspass med Calle igen! Idag blev det till att slänga ut julen, springa 9 km och fundera över det här med nyårslöften…

”Löften är till för att brytas”. Du vet ju. Det funkar inte. Aldrig. Men, däremot att gillra små men välmenta fällor – det funkar! Bara små, lömska, härliga och välmenade. Garanterat!

Kände mig som en stor, svullen gris på passet igår. Gravid i 7:e månaden? Nä, men alltså, jag gör ju alltid som Calle säger. Men det här med att öka kolhydratintaget – DET.FUNKAR.INTE! Jag blir ju svullen som en elefant! Däst, eländig, missnöjd. Stark, ja kanske. Men nej – jag trivs inte! Så, det slutar jag med omgående!

Det som däremot funkar är att gillra fällor! Min första blir att åka till Mexico i två veckor på fredag. Att iföra denna Michelin-kropp en bikini. Wihooo! Fokus! Back to basics! Muffin-magen kommer må BRA av att strutta runt bar! Och. Nej. Jag skäms inte – men jag TRIVS inte! Det är inte jag!

Nästa fälla, blir att jag har sagt till Calle att årets ”kropps- och styrkemål” är att träna som om att jag ska tävla i Athletic Fitness på Luciapokalen 2019! Blev så sjukt inspirerad av hans tävlande och dessutom så är ju träningen fantastiskt kul och utmanande!
Oavsett om det blir tävling för min del eller ej, och oavsett hur det skulle gå så vet jag att träningen kommer göra mig till en vinnare!

Fällan, eller fällorna, efter det fixade jag  idag i form av att fullständigt ”smasha” in anmälningar till årets löputmaningar! STHLM Challenge (totalt 4 lopp under 2019), Stockholm Trail (såklart!!!), ASICS Premiärmilen (där du får 10% på anmälan vid anmälan till) och ASICS Stockholm Marathon! BAAAAM!

Detta utöver att vi redan anmält oss via jobbet att springa Reebok Race Ragnar Mälaren

 

Sen smashades ”pepparkalekand”! Bokstavligt och bildligt! Man kan inte leva på ”gamla meriter”. Nu börjar det liksom om! Eller hur?

”Börja om från början…börja om på nytt – varför ska man sörja tider som har flytt..?”

Nästa december ska det bakas pepparkaksjävlar igen! Så kul! 4 veckors elände och svordomar, för typ två-tre veckors lyst och sen bara BAAAAAM! Förstört på mindre än 30 sekunder.

Och nu väntar ett FANTASTISKT år med hur många härligheter, roligheter men framförallt MÖJLIGHETER somhelst!

Och du, glöm inte att gillra dina fällor! Vips så har du en massa mål i ett litet nafs att se fram emot! Grymt, va!? 😉

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.