Rensa ditt flöde!

Jo, men alltså, mellan allt bad och träning så blir det ju lite slappande i solstolen också. Och då kommer jag på mig själv med att, förmodligen liksom du, slökolla igenom alla ”sociala flöden”. 3 veckor in på det nya året och jag tror att du, precis som jag, gör klokt i att börja ”städa ur Insta-garderoben” på allt skit du började följa på nyårsafton eller på nyårsdagen…

Jag erkänner! Jag gjorde det! Jag trodde att jag skulle hålla mig motiverad och inspirerad – men blir snarare mer och mer deprimerad! Ja, men typ.

Jag ”swipe’ar mig ner och skäms. Ja! På riktigt! Vad FAAAAN är det för smörja jag glor på!? Det kändes kanske vettigt där och då. En schysst och inspirerande bild. Men sen. Men nu!?

För jag funderar över varför vi är så många som gör så? Vi hittar ”inpos” och så följer vi för att alla härliga bilder från släkt och vänner och de vi verkligen blir lyckliga av att se försvinner i ett haaaaaav av ”tajta rumpor”, ”viktresor” och ”snabba resultat” (läs förresten vad jag anser om just det i mitt tidigare inlägg: Snabba resultat?  ).
Framgångssagor!

Det jag vill säga är, att du ibland bör (som man säger och gör inom retail, en bransch jag jobbat inom tidigare) inventera och ”fronta om” i ditt sociala medie-liv/flöde. Bara för att det var bra för en månad sen, så blir varorna gamla eller inaktuella och då måste de helt enkelt bytas ut!

Eller som den där sabla kylskåprgrisen från 80-/90-talet! Minns du? Den man ställde in i kylskåpet och som grymtade mycket avslöjande och skuldbeläggande när du var där och smällde i dörren för att hitta nåt smaskigt att mumsa på. Gärna framåt kvällskvisten när tröttheten var som störst och karaktären som minst.
Men, kommer du ihåg vad du till slut gjorde? Vad hände med den där grisen?

Jo – du slet ut batterierna och kastade grisjäveln åt helvete! Varför? Jo – för det enda som hände vara att den fick dig att må sämre.

Jag ÄLSKAR att ha ”idoler” och förebilder. Och du vet att de jag älskar, de hyllar jag och avgudar till månen och tillbaka! Men du som följt mig ett tag vet också att jag inte är ”trogen bara för att’ ”. Jag ”gjorde slut” med Sara Dahlström. Och jag har ”avföljt” många som jag inser inte hjälper mig att BYGGA mig (varken kroppsligt eller själsligt).

Så, om du är lite ärlig mot dig själv nu. Vad fyller du ditt flöde av ”inspiration” med..? Desperation..? In och avfölj ALLT och ALLA som inte hjälper dig att nå dina mål på ett kostruktivt och inspirerande sätt! Gör det NU!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.