I det korta och det långa loppet

FAAAAAN! I-landsproblem utan dess like! Min mobil är helt paj. Eller, ja, det går ju fortfarande att ringa och skicka sms med den, men det går inte att ta bilder. Vilket fick mig att tänka på just det här med ”korta och långa lopp”. För stunden – eller för evigt.

Igår blev det ingen träning. Det hanns verkligen inte med. Och du vet ju – det finns typ INGET som kan hindra mig från ett planerat träningspass. Så sanningen att säga, så bedömde jag att behovet av en vilodag var överhängande.

Imorse skulle det blivit 1-minutersintervaller enligt ”planen”. Det blev det inte. Det blev istället en ljuvlig mil – till tonerna av en minst sagt stokastisk, men kärleksfullt, framtagen spellista från gårdagskvällen. Bra så!

När jag passerade längs med Långholmen och begav mig ut på Södermälarstrand var jag HELT inställd på att stanna och ta en bild. För, den här rundan alltså…som jag sprungit såååå enormt många gånger! Milen (eller dryga det de dagar jag behövt eller känt för det) runt Södermalm. ”MIN runda”! Precis som;

”Winter, spring, summer or fall – all you have to do is call! And I’ll be there, yes I will – You’ve got a friend!” – James Taylor’s ”You’ve got a friend”

Det är liksom den rundan som ALLTID funkar – i både det korta och det långa loppet!Men – det blev ingen bild. Kameran på mobilen var död. Och jag tänkte att, det finns kanske en mening med det (utöver en jävligt DYR sådan i form av behovet av en ny mobil)?

Håll tillgodo – såhär vacker är vyn jag tänkte fota idag. På sommaren! 😉

Att den här rundan – den behöver liksom inga bilder. Det finns alltid här. Oavsett om det gäller slitsamma intervaller, en behaglig ”första mil” på ett långdistanspass, en sedvanlig morgonmilrunda eller ett ”rehabiliterande promenad-lunka-pass”.

…eller som en morgon på denna runda när jag fångade denna tjusiga kompis på bild!

Oavsett tid på året. Oavsett ”mood” – så gör denna runda mig lycklig! Och den får mig alltid – hur trött jag än känner mig när jag beger mig ut på den – så GLAD och STARK när jag avslutar den! Och det gäller både med eller utan kamera!

Min ljuvliga förstasträcka ”i vinterskrud” (som min farfar brukade säga…). Minns vi ens hur snö ser ut eller hur det känns!? Första helgen i februari ska jag (tydligen) köra Engelbrektsstafetten – utan att ha stått på ett par längdskidor på BRA många år. 🙂

Jag kanske borde tillägna detta inlägg Greta Thunberg när jag tänker efter..? Återbruk i sin sanna form! Inte en enda bild är från ”idag”. Eller så gör jag det inte. Av tusen rutiga och randiga skäl. 🙂

Vad gör dig LYCKLIG!!?
Ett vinnande koncept – är att göra/besöka det som gör dig lycklig. Om och om igen! 

HADE kunnat vara jag. Idag. Leendet och glädjen desamma. Snön inte…

 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.