Allt för Hälsan: Fokus – Aktiva barn!

Nu är det ÄNTLIGEN dags igen för årets ”Allt för Hälsan”-mässa! Och temat för året är ”Aktiva barn”! Här är 3 anledningar till varför du ska ta med dig BARNEN på årets ”Allt för Hälsan”.

I år välkomnar man hela familjen till det nya fokusområdet Aktiva Barn! Det kommer finnas ett stort utbud av aktiviteter för barn, föredrag med profiler och experter och möjlighet att träffa organisationer som aktivt jobbar med att få barn att må bättre.

  1. Stillasittandet bland dagens barn och unga ökar…
    …och i  kombination med en sämre kost och ökad psykisk ohälsa står vi inför en allvarlig samhällsutmaning. Allt för Hälsan vill bidra i kampen till att vända den negativa trenden och skapar därför inför 2019 års upplaga av eventet det nya fokusområdet – Aktiva Barn.

    2. Du som besökare kan möta utställare, prata med initiativ och organisationer som Generation Pep och En frisk generation, som dagligen jobbar för att vända den negativa trenden, lyssna på föredrag från experter, få inspiration och kunskap från profiler och forskare samt delta i alla möjliga aktiviteter som exempelvis hinderbana, slackline, träning, yoga, dans, meditation och mer.

     3. Barn upp till 14 år har gratis inträde på Allt för Hälsan!

 

Välkommen till Allt för Hälsan som bjuder både vuxna och barn på inspiration och en aktiv heldag för hela familjen. Vi ses 8-10 november på Stockholmsmässan.

Visst ses vi väl där  – med våra barn!?

 

 

 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.