Race report: STHLM Urban Trail

Nu du! Nu kan jag verkligen rekommendera 1-milsloppet för dig som ALDRIG sprungit, som inte tror att du ska orka – men som vill kunna säga att du gjort det! Eller kanske för dig som vill springa din första mil. STHLM Urban Trail – det är loppet för dig! Och/eller kanske för dig som äääääälskar att ta selfies…

Söndag morgon. Klockan är strax efter 7 och utanför Josefinas är stämningen på topp! Men inte för att det varit en lyckad kväll/natt – utan för att det vankades lopp! Första gången jag springer detta lopp – men inte sista (hoppas jag).

För det här, det är inget vanligt lopp! Det är en ren upplevelse och sightseeing. Ingen tidtagning – ingen stress.

Och endast ett fåtal löpare släpptes iväg åt gången (för att minimera köer).

Startfålla-selfie! Såklart!

Så himla härligt och annorlunda! Och det bästa av allt – även för oss mer vana löpare – är att på detta lopp så går det inte att pers’a (enligt mig). Det är trappor, köbildning och en massa roligt att titta på längs med vägen. Med säkerhet min absolut långsammaste mil – men på samma sätt den mest lättsprungna!

Vill du testa att springa en mil – då är det här loppet för dig! Och till nästa år får du följa med mig i denna bildkavalkad från loppet. ENJOY!

In och ut på ”Vikingaliv”…

 

…och sen hittade jag denna godbit på Liljevalchs…

 

…och ett litet ”tjuvnyp” såhär på morgonkvisten!
Åsså några varv i karusellen på Skansen såklart!

 

Skansenakvariet

 

Löpning och musik – kan det bli bättre @Musikaliska!?

 

Förlåt. Jag kunde bara inte låta bli utanför MOOD.

Och VEM sa att det inte går att kombinera löpning med styrketräning! Det är den perfekta kombon och jag passade på att köra lite på SATS Stureplan

 

Den här bilden är tillägnad min pappa. Ja, pappa – den ”stekta svanen” finns kvar på Nordiska museet! 🙂

 

Här fick jag stå själv under misteln – häng med nästa år så kanske du blir den lyckliga att kyssa mig! 😉
Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.