Nygammalt

Nu så! ÄNTLIGEN! Efter en och en halv smått kaotiska och intensiva veckor så är jag nu tillbaka. Och det med besked! Efter förra helgens maraton blev det en resa tillbaka i tiden till (och även med) allt det gamla. Och en vecka till framtiden – med allt det nya!

Jo, men på måndagen direkt efter maraton var det dags för två dagars fantastisk konferens med jobbet på ”Siggesta gård” på Värmdö. Ett ställe jag å det varmaste rekommenderar om du befinner dig i närheten eller har vägarna förbi. Och har du inte vägarna förbi så är det väl värt en omväg.

Konferens och temat var ”Back to school”. Vi hade OH-projektor med plastfilm, pennvässare på ”katedern” och allt gick enligt ett schema. Givetvis.

På väg till ”skolan” iförd den återfunna gamla GnR-tishan!

På ”Drama”-lektionen fick vi köra Lajv vilket var fenomenalt kul! Min karaktär var dock en riktig tråkmåns som luktade skit. 😉

På kvällen var vi några stycken som tog temat till nya höjder och gick ”all in”. Våffeltång, spray till tusen, vita skor… Ja, så som det var en gång i tiden.

Foto: Jonas Fischer

Väl ”hemma igen” så var det dags att packa det allra sista – för i onsdags flyttade jag och Noa.

Sätter nyckeln i låset första gången på nya lägenheten.

Det var en intensiv helg med uppackning och iordningställande. Det är tufft att flytta. Krävande. Har ägnat hur mycket tid somhelst åt att göra mig av med en massa gammal ”skit”. Rensa ut ”det gamla”!

Men det är också väldigt befriande, att börja om på nytt. Lite som det här med att öppna kartongen med de, för säsongen nya, ”snabbskorna”. Det är en härlig känsla!

En äldre årsmodell av Saucony Kinvara blir MITT års modell. 🙂

 

I helgen väntar ett riktigt, riktigt äventyr i form av ”Reebok Ragnar Lake Mälaren”…det kommer du garanterat få höra mer om!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.