Grönt i träningshimlen

Hur var det nu? Januari är den gröna månaden. Veganuary? Nej, jag sträcker mig inte så långt. Däremot tycks grönska förfölja mig just nu!

Framme i Mexico. Har redan hunnit med två rediga träningspass förutom hysteriskt mycket bad och vila såklart.

Det här är nog det mest välutrustade hotellgym jag sett! Här finns ALLT! Stort och med alla möjliga maskiner och fria vikter.

Och som inte det vore nog så hittade jag idag lite andra ”kompisar” – släde och däck!

Det finns inte så bra möjligheter att springa ute, så jag får göra det värsta jag vet nämligen springa på löpband. Utsikten är…GRÖN! Grön träskmark så långt ögat kan nå. Jag fokuserar på att spana efter krokodiler.

Imorse (dvs nyss) hade jag ”lyxen” att köra Bootcamp – ensam. Instruktören Aurel såg till att försegla dörren och meddelade att det är han som öppnar sen när jag får gå ut.

Här slipper ingen ut levande…

Ganska snabbt insåg jag att det kanske hade varit bättre om några fler hade anslutit till passet för det var…FRUKTANSVÄRT jobbigt!

Cirkel om 7 stationer. 1 minut på varje station med 5 sekunder ”transport” mellan varje. En minuts vila efter ett varv å så ett varv till.

  1. Putta släde
  2. Axellyft
  3. Slamball åt sidorna
  4. ”snabba sidohopp”
  5. Militärpress
  6. Mountain climbers
  7. Marklyft

Det var länge sen jag kände att ”nu måste jag snart kräkas” under ett pass. Det här kommer jag göra om, såklart!

Jag överlevde!

Passen i gymmen avslutas med, klorofyll! Grönt och skönt! Jag vet inte om det är inbillning, men jag börjar vänja mig vid smaken nu efter tre dagar och tycker också möjligen att jag är mindre öm än jag brukar efter passen.

Grön sörja som gör underverk?

Nu väntar ytterligare en dag här i paradiset!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.