När är DU nöjd..?

Ännu en vecka är över. Det har varit en BRA vecka. En spännande vecka. Intensiv men mycket givande. Jag är mer förälskad än någonsin i mitt arbete, jag avgudar min chef och känner mig lycklig ända in i märgen över mina löpprestationer.  Jag har återfunnit en hel drös gamla ”saknade och glömda” låtar från mitt liv som jag ska fylla min spellista till maraton med.

Tidigare i veckan skrev jag ju om mitt ”nöje och missnöje”. ”Nöjet” över min starka överkropp och det fortsatta ”missnöjet” över mina ben. Hur man än vrider och vänder på det så har man ju liksom alltid ändan bak. Det finns tusan alltid något att klaga på eller vara missnjöjd över. Nu börjar man ju nästan klaga över att; ”det är för varmt” – trots att vi ju alla vet att vi ÄLSKAR solen, sommaren och värmen mer än något annat!

Så. Nu sitter jag här. En fredagkväll. Det är så varmt i lägenheten att jag går runt i bara underkläderna. Finns det någon människa som står ut med att vara påklädd något annat..?
Och medan jag strosar runt och ”småplockar”, slökollar på TV och är allmänt lycklig så tänker jag att; ”JA, jag är faktiskt JÄVLIGT nöjd över en himla massa saker!”. Långt ifrån allt, ska du veta. Men det finns så himla mycket som är BRA! Och – jag är BRA. Så himla BRA att jag till och med ska utmana mig själv genom att visa en bild på hur JAG ser ut – i bara underkläder. Som inte lyfter, trycker in, upp eller förskönar utan som bara är JAG. Jag i ett ”avsminkat fredagsmys”-mode.

Våga vara lycklig – även om du är olycklig ibland! Att du är lycklig ibland behöver inte innebära att allt alltid är underbart. Men jag utmanar dig verkligen att vara LYCKLIG och NÖJD i stunderna som kommer!

Imorgon ska jag dö. Jag ska ta livet av mig. Bokstavligt talat. Jag ska springa 7 kilometer så snabbt jag bara kan. Så snabbt att jag storknar. Så snabbt att jag får ringa ambulans när jag är klar. Så snabbt att jag inte ens ska kunna överväga att göra annat än att krypa, vanka eller på sin höjd gå vägen hem. Eller så hoppar jag rakt i sjön när jag är klar. Det är kanske mer min plan. Det ska bli väldigt kul att se hur det går. Och vet du – oavsett – så kommer jag att vara NÖJD!

Det är ALDRIG fel att vara jag – och det är aldrig fel att vara DU!
Och ta ALLTID ut glädje i förskott – det värsta som kan hända är att du varit glad i onödan.

Njut av en underbar helg! Våga vara lycklig och VÅGA.  VARA. NÖJD!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras