Träning är farligt!

Jo, men på riktigt! Det är verkligen farligt! Inte nog med att det är starkt beroendeframkallade – det är dessutom fysiskt farligt! Det märker man rätt snabbt när man kikar på sociala medier! Det finns hur många ”roliga” (eller snarare hemska) klipp på diverse övningar som gått fel. Det finns ett par riktigt vidriga i bl.a. benpress som man inte ska kika på innan man beger sig till gymmet om man har ”leg day”… 

Om du efter att ha kikat på nedan klipp fortfarande har funderingar över varför jag tycker det är lite läskigt att pressa stock (eller skivstång) ovanför huvudet så…

https://www.facebook.com/AFV/videos/10156479832361661/

(Tack Ulrika Harnestam för att du delade detta klipp!)

Igår körde vi press jag å Calle. Jag fick till lite bättre ”snits” på de sista set’en, faktiskt. Men idag blir det på sin höjd ”solpressande” som jag kommer ägna mig åt under mina cirka 2 timmar ute på underbara Djurgården! Att springa är väl i det närmaste helt ofarligt..? Eller..? 🙂

Ha en fantastisk lördag!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras