Ladda för trail!

Kollade kalendern och insåg att det ju nu är lite drygt tre månader kvar till Stockholm Marathon. Och inte nog med det – även till Stockholm Trail som går av stapeln den 11 juni! Det ska bli fantatsiskt spännande, för utöver Lidingöloppet 30 K så är Stockholm Trail mitt första ”riktiga” traillopp! Tröjan har kommit och jag ägnade även en stund förra helgen med att provspringa i ett antal ”riktiga” trailskor.  Efter mycket vånda stod jag med två par.

Kollade kalendern och insåg att det ju nu är lite drygt tre månader kvar till Stockholm Marathon. Och inte nog med det – även till Stockholm Trail som går av stapeln den 11 juni! Det ska bli fantatsiskt spännande, för utöver Lidingöloppet 30 K så är Stockholm Trail mitt första ”riktiga” traillopp! Tröjan har kommit och jag ägnade även en stund förra helgen med att provspringa i ett antal ”riktiga” trailskor.  Efter mycket vånda stod jag med två par. Det ena paret, Saucony som är trail-motsvarigheten till mina älskade Kinvara (som ni kan läsa mer om i mitt tidigare inlägg

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.