Race report: Ragnar Lake Mälaren

Det här inlägget handlar om så mycket mer än ett lopp. Det handlar om 30 lopp. Det handlar om att kämpa, uppleva, dela och springa. Men framförallt handlar det om att göra det tillsammans.

För att inte det här inlägget skall bli evighetslångt kommer det istället att innehålla en hel del bilder. Och hur förklarar man egentligen ett lopp som egentligen är en upplevelse…som egentligen är ett äventyr. 7 personer, fördelat på två bilar springer närmare 29 mil på 24 timmar – från Gripsholms slott runt Mälaren till Drottningholms slott. Dygnet runt. Tillsammans – fast ändå ensamma. Helt galet underbart!

Vi var ett fantastiskt gäng, 5 arbetskamrater, 1 bonusdotter och 1 helt fenomenalt bra ”värvning” från gruppen ”Springande Tjejer”. 2 bilar med växellådor som lämnade mycket övrigt att önska. En maaaassa ombyten, svettlukt, kopiösa mängder eneridryck, obefintlig sömn men alldeles, alldeles underbart! Precis som den där balen på slottet!

Precis innan starten vid Gripsholms slott kl 7.00 på lördagen.

Bilarna var fullproppade och den ena blev sedemera även lite ”pimpad”.

Det blev en stekhet dag och vi gjorde flera stopp på distanserna för att bistå med vätska till den av oss som just då sprang.

Och vi supportade även andra medlöpare såklart – inte bara de i vårt lag!

 

 

I väntan i solen – in the middle of nowhere…

Vid det lite längre stoppet i Köping hann vi till och med ett dopp! Det var LJUVLIGT!

Vi sprang dygnet runt – och jag som var lite orolig för ”kvälls- och nattsträckorna” eftersom jag är så vansinnigt kvällstrött njöt nog mest av dem. 3 av mina 5 distanser skedde ”efter läggdags”.

Redo för första kvällspasset!

”Fötterna upp och huvudet ner”, som man säger efter ”en Ragnar”.
GRYMMA medaljen!

Det här var nog det coolaste jag varit med om på MYCKET länge – och kanske får jag aldrig uppleva det igen!

Får du chansen att springa ”en Ragnar” – så ta den! För mig blev det totalt 5 distanser och totalt 38,6 km avverkat på dygnet vi sprang. Inte en blåsa, inte ett skavsår och inte ont någonstans. Kroppen är fantastisk – och man klarar så mycket mer än man tror.

Och sist men inte minst – det här var verkligen beviset för att vi ALLTID, ALLTID, ALLTID är starkare tillsammans!

 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.