Löpglädje <3

Tjohooo! Det här inlägget handlar bara om EN enda sak – löpglädje! Inget annat!

Lyckan i att äntligen ha vågat utmana min vad till ett tempo under timmen på milen igen på gårdagens pass. Och ett förbaskat väl genomfört långpass på 17,5 km idag. Och nej. Det handlar inte det minsta om att ”vara snabb igen” – det handlar enbart om att VÅGA vara lite snabb igen.

ÄLSKAR att jag bara gjorde av med 230 kCal! 🙂

Sen jag skadade vaden så har jag ju varit enormt ödmjuk gällande min löpning. Att det absolut viktigaste har varit att kunna springa igen. Och just nu känns det som att jag är på rätt väg! Blev så himla glad när jag stannade klockan efter dagens pass att jag var tvungen att skicka ett mail till Pelle på Teamfysiq som hjälpte mig med rehab’en i höstas, för att tacka och uttrycka min glädje.

Ja, jag veeeet att jag alltid blir så himla överdrivet uppskattande. Men ser inget fel i det. Jag tycker att man aldrig kan visa för mycket uppskattning och kärlek.

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras