Fiske(och tränings)lycka

Idag blev det lite paus från sol och bad! Välbehövt! Det blev fiske(o)lycka och tävling!

Inledde morgonen med 25 min löpning på bandet inne på gymmet. Bredvid stod Francesco (han som ledde ”Aqua Spinningen” och även gårdagens Bootcamp-pass) och körde sin egen morgonträning. Och ja, på nåt vis blev jag övertygad om att vara med på eftermiddagens ”Fitness Challenge” (inte så svårövertygad som du vet…).
Men det efter lite fiske!

Mulet och med rätt saftiga vindar så blev det en hel del berg- och dalbana ute på ”det stora blå”. Längre och längre ut med förhoppning att fånga de riktigt fula fiskarna – och största. Faunan är ju lite annan än hemma. Ingen abborre eller gädda här inte!

En härlig förmiddag, men det blev bara ”småfisk”. Till vår tröst var det ingen annan som fick något större heller denna förmiddag.

Needle fish!

Ja, å sen var det ju dags för ”Fitness Challenge”. När vi skulle starta kände jag faktiskt att jag hade en GOD chans att vinna mot två övermodiga (och hyfsat överförfriskade) amerikaner.

Såg framför min en lätt match när vi startade!

Och jag var först ut, men vartefter tävlingen fortskred så tillkom fler tävlanden. Och vinsten togs hem av den 23-årige tysk som anslöt 3 minuter innan vi var klara.


Och – jämlikhet på hög nivå – man och kvinna körde på samma villkor, samma bana, samma allt. Jag och en kvinna till körde, med totalt 10 män. Men JÄVLAR vad kul det var!

Och jag har hela två chanser till att ta revansch på under denna resa. På tisdag och torsdag nästa vecka. Om jag är taggad och redo? You BET!

 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.