Happy Friday. Inga men.

Vissa dagar är bara sådär underbart superbra! Nästan lite för bra. Idag är en sån dag. Det är fredag, jag har fått aaaaasmycket gjort på jobbet denna vecka. Träningen har känts enormt bra. Solen skiner och ja – livet leker! Då kommer tanken; ”snart kommer det gå åt helvete…”

Det får mig att tänka lite på en skön gammal dänga som ett ex till mig brukade reta mig med när jag gav uttryck för den där ”det är sol nu – men snart kommer säkert regnet”-känslan.

”Ja, det är lika bra att sluta drömma – det går åt helvete i alla fall.
För om man drömmer om Paris, hamnar man på någe vis likt förbannat i Hudiksvall”

För det är ju verkligen sååå himla lätt att glömma bort att njuta av när allt känns bra och istället fördärva det härliga med att fokusera på att det förmodligen snart blir sämre. ”What goes up must come down”, liksom. Eller som Thomas Ledin sjunger…”solen skiner – kanske bara idag”.

Må klyschorna hagla – ”Carpe diem”, ”Go with the flow”, ”Heute ist mein tag” osv. istället!

Det är dagens utmaning – NJUT av den här dagen! Gör den till en sån sjuhelskottas bra dag du bara kan! Fy tusan vad jag ska njuta! Imorgon ska jag springa – det har jag bestämt mig för att jag också bara ska njuta av. Run for fun! Ja, och för alla flickor, såklart!

Ha en underbar fredag!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras