VINNARE och alternativ löpning

Lördag. Jo, men jag var ju tillbaka hos sjukgymnasten igår och fick bekräftat att läkningen går åt rätt håll. Styrketräningen håller mig fullt sysselsatt och jag känner mig mer motiverad än någonsin, men jag saknar ”flåset” från löpningen. Imorse inledde jag med spinning. Det. Var. Jobbigt.

På något sätt känns det lite som ett hamsterhjul. Liknande känsla som att springa på ett löpband (vilket jag typ aldrig gör för att det är det tråkigaste jag vet). Man sitter där på sadeln och ”trampar på” i en timme – men kommer liksom ingen vart. SJUKT jobbigt kan man göra det iallafall. Rätt kul som omväxling.

”Värmde upp” med lite dragövningar.

Idag passade jag också på att fortsätta träna på mitt ”nyårsmål” (dvs. att träna i bara byxor/shorts och sport-bh). Visste att jag skulle bli dyblöt på spinningen (med tanke på att jag blir det på alla pass numer oavsett karaktär) så kunde lika gärna ”kasta tröjan” från början. Det känns fortfarande lite obekvämt, men jag tänker att om jag nu klarar av att springa i ”bar överkropp” så varför känns det mer obekvämt att göra det inne på ett gym?

Hursomhelst. Spinningen tog död på mig. Det här är en ”efterbild”. Ja. Jag är precis så ”förstörd” och svettig som det ser ut.

Tappade säkert 2 liter vätska under passet! Ångrade inte beslutet att inte ta tröja. Och stundvis när jag satt där på cykeln så blundade jag och drömde mig bort – att fötterna rörde sig mot ett annat underlag än pedalerna. Att jag sprang! Då kunde jag ta i lite extra! Det är märkligt det där, att när passet är slut – så känner man sig alltid som en vinnare!

Efter ett riktigt tufft och härligt pass bar det av hemåt på nästa cykel – den ”riktiga”. Självklart iförd en av de schysstaste tröjor jag äger.

OCH – tack alla ni som deltagit i min och Plan Sveriges TÄVLING: VINN DEN SNYGGA TRÖJAN #FÖRHENNE.

Vinnarna av varsin tröja är: KRISTINE JOHANSON (strl M) och VICTORIA BERGMARK (strl S). Stort grattis till er båda! Bär dem med stolthet!
(Jag mailar er)


Hoppas du fortsätter att njuta av helgen, kanske springer du Stockholm Halvmaraton? Då skänker jag dig en extra löpartanke och önkar dig ett riktigt fint lopp!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras