Fit for Life WKND, Dag 1

Så, idag var det äntligen dags för första besöket på Fit For Life WKND dvs. Allt För Hälsan, Acadermia och Fitnessfestivalen!

Jag insåg direkt att det kommer ta minst en dag till att gå igenom allt! Mycket spännande att se på, testa och höra om!

Så, idag var det äntligen dags för första besöket på Fit For Life WKND dvs. Allt För Hälsan, Acadermia och Fitnessfestivalen!

Jag insåg direkt att det kommer ta minst en dag till att gå igenom allt! Mycket spännande att se på, testa och höra om!
Förutom påsar fulla med ”godsaker” och information, så fick även två efterlängtade böcker följa med mig hem! Jag hade turen att komma förbir när Anders Hansen berättade om bakgrunden och forkningen till sin bok ”Hjärnstark – Hur motion och träning stärker din hjärna” – superspännande! Så nu blev det äntligen av att köpa boken! Ska berätta mer om den i ett senare inlägg.Fick också med mig ”Mindful Eating – Slut fred med kroppen och maten” av Anna Wikfalk, Veronika Ryd och Tia Jumbe. En bok som betyder mycket för mig och som jag också passade på att få signerad av Veronika.

Men, jag inser att jag behöver smälta dagen och återkomma med fler inlägg kring just mässan. Men en sak som blev tydlig för mig under dagen var just kontraster kring hälsa och ideal. Det var sannerligen tre mässor under samma tak. Med samma ”huvudfokus” nämligen välmående, hälsa (både in- och utvärtes) men med helt olika infallsvinklar och synsätt på vad just innebörden av detta är, hur det uppnås och idealiseras.

Acadermia serverades champagne och lyxigt ”tilltugg” och ”riktigt godis” i härlig mix med botox-sprutor och nagellack.
Allt för Hälsan vad trendordet ”raw”. Där bjöds på råsaft, osötat naturgodis mellan vitaminburkar och yogamattor.
Fitnessfestivalen var det självklart PWO och BCAA. Sötsaker av alla de slag utan socker och lassvis med staplade  burkar med proteinpulver.

Aldrig har ytterigheterna blivit så tydliga för mig. Det här kommer jag återkomma till!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras