På allas läppar

Idag är det dags för skolavslutning, studentfirande och imorgon är det 30-årsmiddag! Och jag kommer – tro det eller ej – inte ha träningskläder på mig på någon av tillställningarna! Även om det kanske skulle vara det mest praktiska. Jag gillar ju faktiskt att göra mig lite fin ibland också och nu ska jag till skillnad från mina vanliga inlägg tipsa om en riktigt BRA produkt!

Jag tycker det är kul med lite färg på läpparna ibland! Men, jag gillar inte kladd och klet och det fulaste som finns är ”halvt avskavt” läppstift. Så – jag använder inte vanligt läppstift. När jag väl använder något, så ska det vara hållbart! Hittade en favorit som såldes för några år sedan (går fortfarande att köpa på nätet) Provocalips från Rimmel London, typ tvåkomponent. Sitter som berget! Det står 16 timmar på förpackningen, men jag har då inte lyckats bli av med det ens efter ett dygn om jag inte använder en remover för vattenfast makeup. Ja – jag har lyckats somna med det på och konstaterat att jag haft lika välmålade läppar när jag vaknat upp dagen efter.

Men, såhär på sommaren så vill åtminstone jag att det ska kännas lätt och gärna så osminkat som möjligt. Utan att för den skull behöva ge upp det här med att ”piffa upp”  mig lite.
Så – nu har jag hittat min nya ”sommarläpps”-favorit. Clarins har släppt en nyhet i form av Water Lip Stain. Det är en alldeles underbar vattenlätt vätska som penslas på läpparna!

Det doftar/smakar dessutom ljuvligt! Finns i fyra nyanser och det fina med denna produkt är att den sitter väldigt bra och länge, men gör att läpparna får en naturlig ton utan något kladd eller fet hinna.

Formulan kan liknas med utspädd hushålls-/karamellfärg och du kan själv välja hur stark du vill att effekten ska bli genom att pensla på fler lager vartefter.

Det här passar mig alldeles perfekt!
Det sitter bra, känns inte på läpparna och ger en fin skir nyans! Om man skulle känna för det – så går det till och med att ha på sig när man tränar – det är ingen som kommer märka! Du får en naturlig look, lite som läpparna kan se ut om du just mumsat i dig en stor tallrik färska hallon.

Finns i butik och online nu, cirkapris 220 kr. Och med tanke på hur lite som går åt så lär en förpackning dessutom räcka i evigheter! Eller åtminstone till sommaren är slut.

Njut av en underbar helg – med eller utan härliga fester och sammankomster – men med superfina läppar!

Puss på dig!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras