Fredagssnacks!

Jag är en snacksmänniska! Inte chips, osbågar – men nötter av alla de olika slag. Nötter är ju hur bra somhelst – i måttliga mängder och om de inte är saltade. Lyckliga jag hittade, i förra veckan ett alternativ till de saltade nötterna. Rostade edmamebönor! Dessa är förvisso också saltade, men näringsvärdet känns helt klart mer förlåtande med tanke på det höga proteininnehållet (om man nu som jag just nu strävar efter ett högt proteinintag för att gynna muskeluppbyggnad). Att njuta med måtta.

Jag är en snacksmänniska! Inte chips, osbågar – men nötter av alla de olika slag. Nötter är ju hur bra somhelst – i måttliga mängder och om de inte är saltade. Lyckliga jag hittade, i förra veckan ett alternativ till de saltade nötterna. Rostade edmamebönor! Dessa är förvisso också saltade, men näringsvärdet känns helt klart mer förlåtande med tanke på det höga proteininnehållet (om man nu som jag just nu strävar efter ett högt proteinintag för att gynna muskeluppbyggnad). Att njuta med måtta.

De kommer från Exoctic snacks, finns i lösvikt (vilket också gör att de blir mycket billigare än sina ”nötkompisar” eftersom de ju väger betydligt mindre). Näringsvärdet är:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras