#repost (jul)träningsglädje

När juldagsmorgon glimmar…”! Japp, imorse var det dags att pröva mina vingar, eller kanske snarare vänstra vadmuskeln, på en 10km löptur. I ett så långsamt tempo att det fick klockorna att stanna. Men det gick! Allt går!

Runkeeper-häxan fick hålla tyst. Dagens pass handlade bara om att övervinna rädslan. Rädslan över att riva upp skadan. Och såååå ljuvligt!

Medan jag mer och mer sedan muskeln brast insett hur mycket ”själslig spis” löpningen är för mig så landade jag efter dagens ”milstolpe” (dvs 10 löpta km), i att sluta pressa mig i löpningen. Det kan jag göra med så mycket av min övriga träning. Löpningen är och ska vara lustfylld! Snart öppnar årets lottning till New York City Marathon 2019. Snart är startplatsen min… och om inte annat så blir det nog ett fjärde Stockholm Maraton. 😉

Blev dock lite ledsen över nyheten att Brickhouse Trainingceter som arrangerade ”Stora Tjejlyftet” och ”Stora Tjejlyftet 2” lägger ner. Hur ska jag då ta revansch på mina StrongWoman framgångar..? Jo, men jag uppmanar härmed @tyngre och @swedenbarbellclub att köra! Jag ger mitt fulla stöd!

Nåväl, idag ligger du väl på sofflocket misstänker jag. Men har du vägarna förbi en mataffär så kan du få styrketräningen avklarad i ett litet nafs – bjuder på favorit i repris på @tyngre julshoppingträning! #repost2016

Må gott!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.