En gång i månaden är jag otrogen!

En lördag i månaden se senaste två månaderna har jag varit otrogen. Mot Calle (som ni kan läsa mer om i inlägget här: https://www.sporthalsa.se/bloggar/maria/ska-man-ha-en-pt).
Calle är alltså min PT. Hursomhelst, så vet jag att han förlåter mig.

En lördag i månaden se senaste två månaderna har jag varit otrogen. Mot Calle (som ni kan läsa mer om i inlägget här: https://www.sporthalsa.se/bloggar/maria/ska-man-ha-en-pt).
Calle är alltså min PT. Hursomhelst, så vet jag att han förlåter mig.

Jag fick upp ett tips i mitten av september i mitt Facebook-flöde. Ett event som hette ”Tuffa timmen”. Man bjöds in att delta på ett gratis (wow!!!) träningspass i Hammarbybacken en timme på en lördag förmiddag. Eftersom Hammarbybacken ju är nära för mig, så tänkte jag att jag ju inte har något att förlora på att dra dit och se vad det är.Jag hade mentalt ställt in mig på att bli pådyvlad att köpa en massa proteinpulver, vitaminblandningar eller annat knas som ”kompensation” för att det ju var gratis. Men – jag hade fel!
Sara-Maria Lövgren är personlig tränare (som du kan läsa mer om här:
https://www.facebook.com/ptbysaramaria/), och erbjuder en gång i månaden (som oftast) ett träningspass i Hammarbybacken. För precis vemsomhelst (man måste anmäla sig via hennes Facebook-sida). Hur grymt!? Hon vill nämligen att alla ska få prova på funktionell träning i allmänhet – och i kombination med backträning i synnerhet!

Förra gången var det mycket fokus på ”par-träning” (ex. att bära sin träningskompis, tillsammans ta sig upp och ner för Hammarbybacken etc.). Dagens pass var det ”skogshinderbana” i kombination med att ta sig upp och ner för Hammarbybacken. 4 varv skogshinderbana + 3 vändor upp/ner för backen + en ”bonusövning” där vi skulle göra en mänsklig tunnel och krypa upp för backen igen! Sjukt kul pass, där jag ännu en gång blev påmind om att påhitt som dessa fanns verkligen inte ens i min vildaste fantasi att jag frivilligt skulle vara med på för så lite som 4 år sen. Tänk vad roligt man kan ha, när man är stark och man vet vilka påfrestningar ens kropp faktiskt klarar av! Jag har ju alltid vetat att jag varit mentalt stark…men det här…

Jag är också tacksam för att jag beslutade mig för att säsongsinviga av mina Icebugs dagen till ära, det var halt och slirigt i backen.  Jag hade så mycket glädje av dem förra säsongen och hoppas att denna vinter ska bli ännu bättre! Helt klart en superbra investering! Nu är jag hemma igen och redo för att fira Allhelgona!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras